HUVILA VUONONHELMI ETUSIVU, TERVETULOA!

Kuvateksti

Huvila Vuononhelmi sijaitsee Nokialla Pyhäjärven vuononomaisen lahden, Jänijärven, rannalla vain 36 kilometriä Tampereen keskustorilta. Huvila on hieno ja hyvin rauhallinen. Kulkuyhteydet eri puolilta Etelä-Suomea ovat hyvät.
Huvilan asuinpinta-ala on 107 m2. Alakerrassa on tupakeittiö, tilavat saunatilat sekä kolme erillistä makuuhuonetta. Yläkerrassa on tosi tilava 25 m2 parvihuone, jossa on TV-keskus sekä vuodesohvat neljälle henkilölle. Huoneen sivulla on matala alkovi, johon voi mökistä löytyville patjoille (5kpl) sijata vuoteen jopa neljälle majoittujalle.
Oleskelupiha rajoituu naapurin metsämaahan ja toisellakin puolella oleva naapurihuvila on n. 100m etäisyydellä. Rannan syvyys laituriportaiden kohdalla on n. 1,5 m, joten uimaanlähtö on miellyttävää ja kasvillisuutta ei rannassa ole. Kuhaa ja muitakin kaloja voi kalastaa Jänijärven yli 10m syvänteistä.
Huvila tarjoa erityisen hyvät mahdollisuudet patikointiin ja pyöräilyyn sekä metsissä liikkumiseen. Alle puolen tunnin ajomatkan päässä ovat Särkänniemen huvipuisto ja muut Tampereen kohteet. Nokian River golf on n 19 km etäisyydellä mökiltä ja kolme muuta golfkenttää n. 30 km säteellä. Matka Ellivuoren laskettelukeskukseen on 22 km.
Pohjapiirustukset löytyvät näistä linkeistä (kalustuksessa on pieniä poikkeamia).
1. kerros, 2. kerros.

Tupa

Makuuhuone

Keittiö