HUVILA VUOLTEENHELMI, KUVIA

LINKKI KUVAKALENTERIIN

tupak.jpg

Rinnetontti on rauhallinen ja avara. Naapuriasutusta on vain yhdellä sivulla ja heidänkin asuinrakennuksensa näköetäisyyden ulkopuolella. Ainoat tontilta ja kuistilta näkyvät naapurit ovat vastarannalla saarissa.

Avara tupakeittiö mahdollistaa kattamisen suuremmallekin seurueelle.  Keittiössä on kaikki tarvittavat koneet ja runsas astiasto

 

 

 

keittio2.jpg

Aamukahvia juodessa voi katsella auringonnousua järveltä pöydän päässä olevasta ikkunasta. Kesällä aamukahvin voi juoda ikkunan toisella puolella kuistilla olevan terassipöydän äärellä.
tupa1.jpg
Televisio ja kotitetterinurkkauksesa voi istua iltaa talvella takkatulen lämmössä tai kesällä katsellen auringonlaskun lämmintä väriä järvenselällä. Valokuituyhteys tuo Wi-Fi:n lisäksi myös maksu-TV-kanavat käyttöösi.
kuisti1.jpg

Yli 30m2 katettu kuisti, josta näköalat aukeavat avarasti järven selälle, mahdollistaa ulkona istumisen ja ruokailun vaikka sadekuurokin sattuisi lomailijan yllättämään.
laituri.jpg
Laituri (3m*5m) on rakennettu rantakivien varaan ja sen portailta on mahdollista lähteä suoraan uimaan. Sen edustalla oleva Hulttisten vuolle pysyy talvellakin sulana kovimpia pakkasia lukuunottamatta. Vuolle laiturin edustalla tunnetaan paikallistenkin kalastajien keskuudessa yhtenä parhaista kuhankalastuspaikoista.
mh3.jpg
Kahdessa isossa makuuhuoneessa on vuoteet kahdelle henkilölle ja kolmannessa, pienemmässä, avattava vuodesohva. Makuuhuoneiden päällä on makuuparvi, jossa on paksut patjat 5 henkilölle. Parvi on myös kodikas paikka lautapelien pelailuun sadekelien sattuessa.
pohja_kotisivulle.jpg
Vieressä on huvilan pohjakuva, jonka kalustus ei sijoittelultaan täysin vastaa nykyistä. Kolmen makuuhuoneen päällä on pinta-alaltaan n. 18m2 parvi, jossa on vahvat patjat lisämajoittujille. Pukuhuoneen oikealle seinälle peililiukuovien taakse on sijoitettu pyykinpesukone ja kuivauskaappi. Kuisti on katettu lähes kokonaan.

LINKKI KUVAKALENTERIIN/PHOTO COLLECTION