Huvila Vuolteenhelmi -- Tervetuloa kotisivuille!

ulko1.jpgHuvila Vuolteenhelmi sijaitsee Kulovedellä Hulttisten vuolteen rannalla entisen Vammalan, nykyisen Sastamalan, kaupungin alueella. Huvilan tilavalta, yli 30 m2 katetulta, kuistilta aukeaa yläpalkissa näkyvä avara järvinäköala, jonka vastarannalla sijaitsee Kutalan saari. 

Nykyaikainen, pinta-alaltaan 97+18m2 huvila on rakennettu nykyisten energiasäädösten mukaisesti. Tehdyissä ratkaisuissa on pyritty erityisesti huomioimaan ympäristö ja energiataloudellisuus. Huvilan varustetaso on erittäin hyvä.

Tullessasi tänne voit valita rentouttavan kiireettömän lomailun tai vaihtoehtoisesti aktiivisen harrastusloman. Tärkeintä on, että lähtiessäsi tunnet päässeesi eroon normaalista arjen aherruksesta. Voit viettää aikaasi vaikkapa laiturilla ongella istuen tai metsässä rauhoittuen. Myös aktiivisemmalle kalastajalle mökki kalastuslupineen on testattu kohde. Aktiivisuutta hakevalle vaihtoehtoina ovat myös Ellivuoren lomakeskus, Lakeside Golf, kalastus tai läheiset kulttuurikohteet. Katso Tapahtumalinkit sivulta kokoelmaa näistä mahdollisuuksista.

Huvilan iso yhtenäinen tupakeittiö soveltuu hyvin myös juhlien ja yritystilaisuuksien järjestämiseen. Kolme maakuuhuonetta ja parvi majoittavat suuremmankin ryhmän. Katso, ja suunnittele lomasi suunnitelmapiirustuksia käyttäen. Linkkejä alueen juhlapalveluihin tullaan kokoamaaan tapahtumalinkit sivulle.

Huvilan rauhallinen sijainti etäällä naapureista ja lähellä laajoja metsäisiä alueita antaa sinulle mahdollisuuden rauhoittua lomallasi. Aluaalla on hyvät mahdollisuudet samoiluun, sienestykseen ja marjastukseen.

Seudun jääkauden aikaiset siirtolohkareet ja jylhän kiviset maisemat tarjoavat elämyksiä luonnossa liikkujalle.

Kalastajalle Vuolteenhelmi, ja sen Hulttisten vuolteessa oleva laituri, on suora kosketus seudun parhaille kalastuspaikoille. Kulovesi ja sen vuolteet tunnetaan erityisesti kuhan kalastuksesta.