VUOLTEENHELMI, SASTAMALA, AJO-OHJE

KARTTALINKKI

Koordinaatit (WGS84):

61 astetta 25.131 minuuttia P; 23 astetta 06.318 minuuttia I

Jos laitat osoitteen navigaattoriin, riippuu ohjelmiston päivitysajasta tunteeko se osoitteen Vekontie 24, Sastamala, tai Rauhalantie 24, Vammala. Vuoden 2009 alussa Vammalasta ja sen ympäristökunnista muodostettiin Sastamalan kaupunki. Tällöin myös Vuolteenhelmen mökkitien nimi muuttui Rauhalantiestä Vekontieksi.

Tampereelta (Helsingistä) tultaessa aja Nokian opasteiden suuntaan ja edelleen Rauman opasteita (vanha Turuntie) 32.2 km. Käänny oikealle Jokivarrentietä 0,8 km ja sen jälkeen vasemmalle opasteen Kutala suuntaan n. 6 km. Tämän jälkeen oikealle opasteen Karkku 10 mukaan n. 2,5 km, josta heti sillan jälkeen vasemmalle ylämäkeen Vekontietä 200m. Jos haluat ajaa vain asfalttitietä, on matka jonkin verran pidempi. Tällöin pitää ajaa Ellivuoren risteykseen (oikealle) asti ja jatkaa siitä ao. Vammalasta opastusta.

Vaasasta (Porista) tultaessa aja Hämeenkyröstä Vammalan (Sastamalan) opasteita Häijään liikenneympyrään (Tampere-Pori tiellä) ja siitä kohti Vammalaa, kunnes Ellivuori on opastettu vasemmalle. Tästä edelleen Ellivuoren opasteita, kunnes vasemmalle on opaste [Kutala 3]. Tästä Kutalaa kohti n. 700m ja ennen siltaa oikealle ylämäkeen Vekontietä 200m.

Vammalasta (Turusta, Raumalta) tultaessa aja Vammalan keskustan ohi Tampereen suuntaan, kunnes  Ellivuori on opastettu vasemmalle. Siitä Ellivuoren laskettelurinteen juurelle, josta edelleen Hiedan vuolteen uuden sillan yli kohti Karkkua, kunnes oikealle on opaste [Kutala 3]. Tästä Kutalaa kohti n. 700m ja ennen siltaa oikealle ylämäkeen Vekontietä 200m.

 

                             Etäisyyksiä:

                             Tampere 40 km

                             Helsinki 198 km

                             Pori 82 km

                             Hämeenkyrö 30 km

                             Turku 133 km